Bu Sayfada Arama Yap

4/25/2010

hi5 Ne Kadar Güvenli?


Bilindiği gibi insanların rağbet gösterdiği yerlerde güvenlik açıkları da doğal olarak kendini göstermektedir.Bahsettiğimiz yer sadece bir alış-veriş merkezi,bir futbol karşılaşması vb. değil.İnternet üzerinde de insanların rağbet gösterdiği ve merak ettiği yerlerde güvenlik açıkları mevcuttur.Kısa bir zaman önce internet sayfalarında,satır satır dökülen haberlerde Facebook'un,kişilerin bilgilerini kaydettiği,yüklediği resimleri kesinlikle silmediği ortaya çıkmıştı.Siz sayfanızı iptal ettiğinizi düşünürken,aslında işlerin sizin düşündüğünüz gibi olmadığı.Bir başka güvenliğimizi tehlikeye düşürecek durum ise,diğer kullanıcılardan ne gibi yaklaşımlar ve davranışlar alacağımızla ilgili.hi5 güvenlik açısından son derece rahat bir ortamdır.İşte merak edilen sorulara karşılık,verilen cevapların sıralaması.

1.hi5 ASLA,sildiğiniz resimleri kaydetmez.

2.Rahatsızlık duyduğunuz kullanıcıları tek bir tıklamayla engelleyebilirsiniz.Engellemek istediğiniz kullanıcının sayfasındaki ''Bu Kullanıcıyı Engelle'' bağlantısını kullanın.

3.Açılmış resmi kâfile başkanlarına rahatça şikayette bulunabilirsiniz.Aracısız birebir iletişimle sorununuzu anlatabilirsiniz.

4.Sayfanızın gizlilik ayarları tam olarak isteğinize göre düzenlenmiştir.

5.Ve daha birçok güvenlik ilkeleri ile hi5 tam size göre.Gönül rahatlığı ile kayıt olabilirsiniz.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

 
Paylaş