Bu Sayfada Arama Yap

4/28/2010

Dünyanın Bir Numaralı Gençlik Ağı : hi5





hi5 Resmi Türkçe Yardım Kâfilesi 13 Mart 2010 tarihinden itibaren Türk kullanıcılarına kolaylık sağlamaktadır.Artık bir sorunla karşılaştığınız zaman İngilizce bilmenize ya da cevap için saatlerce beklemenize gerek yok.hi5 ile ilgili her türlü sorunlarınızı buradan paylaşabilir,sorunlara karşı siz de çözümcül öneriler sunabilirsiniz.Haydi! Türklerin gücünü hi5'te de gösterelim.Ekibimize katılan tüm kullanıcılara teşekkür ederiz.Ekibimizin yaygınlaşmasında sizin de katkınız olması dileğiyle.Hayata hi5 ile bağlanın!

hi5 Resmi Türkçe Yardım Kâfilesi'ne Gidin

4/25/2010

hi5 Ne Kadar Güvenli?


Bilindiği gibi insanların rağbet gösterdiği yerlerde güvenlik açıkları da doğal olarak kendini göstermektedir.Bahsettiğimiz yer sadece bir alış-veriş merkezi,bir futbol karşılaşması vb. değil.İnternet üzerinde de insanların rağbet gösterdiği ve merak ettiği yerlerde güvenlik açıkları mevcuttur.Kısa bir zaman önce internet sayfalarında,satır satır dökülen haberlerde Facebook'un,kişilerin bilgilerini kaydettiği,yüklediği resimleri kesinlikle silmediği ortaya çıkmıştı.Siz sayfanızı iptal ettiğinizi düşünürken,aslında işlerin sizin düşündüğünüz gibi olmadığı.Bir başka güvenliğimizi tehlikeye düşürecek durum ise,diğer kullanıcılardan ne gibi yaklaşımlar ve davranışlar alacağımızla ilgili.hi5 güvenlik açısından son derece rahat bir ortamdır.İşte merak edilen sorulara karşılık,verilen cevapların sıralaması.

1.hi5 ASLA,sildiğiniz resimleri kaydetmez.

2.Rahatsızlık duyduğunuz kullanıcıları tek bir tıklamayla engelleyebilirsiniz.Engellemek istediğiniz kullanıcının sayfasındaki ''Bu Kullanıcıyı Engelle'' bağlantısını kullanın.

3.Açılmış resmi kâfile başkanlarına rahatça şikayette bulunabilirsiniz.Aracısız birebir iletişimle sorununuzu anlatabilirsiniz.

4.Sayfanızın gizlilik ayarları tam olarak isteğinize göre düzenlenmiştir.

5.Ve daha birçok güvenlik ilkeleri ile hi5 tam size göre.Gönül rahatlığı ile kayıt olabilirsiniz.

4/24/2010

hi5 Sorunları ve Daha Fazlası İçin...


hi5 ile ilgili çözemediğiniz bir sorun mu var?Artık hi5'te sorunlarınıza anında yardım alabilirsiniz.hi5 Resmi Türkçe Yardım Kâfilesi sayesinde,sorunlarınızı hemen paylaşabilir ve en kısa zamanda yardım alabilirsiniz.Ayrıca hi5 için ilgi çekici bir öneriniz varsa paylaşıma açabilirsiniz.Kesinlikle cevapsız kalmayacaktır.

hi5 Resmi Türkçe Yardım Kâfile Yöneticisi ve hi5 Resmi Türkiye Temsilcisi olan ''haqanynkr'' kullanıcısıyla iletişime geçebilirsiniz.hi5'in Resmi Türkiye Temsilcisi olan haqanynkr'nin sayfasına aşağıdaki bağlantıya tıklayarak ulaşabilirsiniz.

YAŞASIN HER ALANDA TÜRKÇE!

haqanynkr Resmi hi5 Sayfası
 
Paylaş